© Bea van Bommel 2015 - 2022
Voetreflexologie
Voetenbad Bij de voetreflexmassage zit ook een voetenbadje inbegrepen. Dit voetenbadje krijg je voor de massage en tijdens dit badje worden de klachten en wensen besproken.
Website made by Arie van der Wijst
Beauty & Lef
Handreflexmassage
Behandelkamer
.
Voetreflexologie is een therapie die ruim 3000 jaar geleden al werd toegepast in landen als India, China en Egypte. Het is een natuurlijke geneeswijze. Uitgangspunt is dat op de voeten, handen en hoofd, zones liggen die corresponderen met alle organen en weefsels van het lichaam. Voetreflexologie verbetert de bloed- en energiedoorstroming en beïnvloedt het zenuwstelsel op een positieve manier. Een goede doorbloeding en energiedoorstroming in organen en weefsels zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen worden aangevoerd. Verder heeft het een sterk ontspannend effect. Het bevordert de balans in het lichaam, waardoor het bij veel verschillende klachten verlichting kan brengen en klachten kan laten verdwijnen. Voetreflexologie is GEEN vervanging van de reguliere gezondheidszorg, maar is een mooie aanvulling. Bij klachten dient u dan ook altijd uw huisarts te raadplegen. Bij een eerste bezoek voor voetreflextherapie vindt er eerst een intake-gesprek plaats, om de klachten in kaart te brengen. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld.
Behandelmethoden en Tarieven Prijzen - Een consult duurt 1 uur en 15 minuten; de massage duurt 45 minuten € 60,- per behandeling - Vanaf 1 januari 2023 € 65,- voor een behandeling. Als de afspraak binnen 24 uur voor de afspraak afgezegd of verzet wordt, dan wordt 100% van de factuur in rekening gebracht, bij annulering of verzetten van de afspraak binnen 48 uur, dan wordt 50% van de factuur in rekening gebracht. Vergoedingen door de zorgverzekering; De meeste ziekenfondsen vergoeden een groot gedeelte van het consult vanuit de aanvullende verzekering, informeer bij uw zorgverzekering of ze leden van de Fagt vergoeden. Mocht u niks vergoed krijgen dan kunt u in december de zorgverzekering voor het nieuwe jaar aanpassen zodat u wel in aanmerking komt voor een vergoeding.